Al jaren één van de populairste vakantiebestemmingen: Egypte. Of je nu verblijft in  Caïro of Hurghada, je kijkt je ogen uit tijdens je verblijf in het Noord-Afrikaanse land. Het, aan de Rode Zee gelegen, land, biedt, naast geweldige resorts, ook vele bezienswaardigheden en activiteiten. Leef je bijvoorbeeld uit door er te gaan snorkelen. Of laat de adrenaline door je lichaam heen gieren tijdens het quad rijden door de woestijn. Ga je op vakantie naar Egypte en heb je nog geen idee wat  je wil gaan doen? Lees dan vooral deze blog!

Bewonder de zee van een andere kant

Hou je er wel van om op zee te dobberen en daarnaast altijd al koraal willen zien? Dan is snorkelen in Egypte zeker iets voor jou! Je verblijft een hele dag op een boot voorzien van ontbijt en lunch. Tussendoor duik je het water in en zwem je tussen de vissen door om het koraal te bekijken. Daarnaast vaar je langs dolfijnen af om deze te aanschouwen. Kortom, een heleboel om je te vermaken, dus. 

Raas door de woestijn met een quad

Altijd al op een quad willen rijden? Dan is dit je kans! Raas langs de grootste piramides en race met je familie en vrienden door de overstrekte woestijn in Hurghada. Tijdens de paar uur durende rit voel je de spanning terwijl je je gids volgt over de zandvlakte. Zeker een aanrader!

Bekijk de piramides vanaf een kameel

Ervaar een geweldige kamelenrit door de fascinerende woestijn en geniet van een prachtig uitzicht op de betoverende bergen en de Rode Zee bij Hurghada. Verken daarnaast de prachtige piramides die Egypte biedt. Je wordt bovendien van voldoende drinkwater en frisdrank voorzien, wat zeker nodig zal zijn bij zo’n ritje door de hete woestijn. Ook wordt je opgehaald bij je verblijf, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken!