Plekken die je gezien moet hebben

Categorieën Reistips

Ga je op wereldreis, of heb je nog inspiratie nodig voor je vakantie. Ga dan eens een keer naar een van deze plekken toe, eigenlijk moet je deze plekken gezien hebben.

Japan in het bloemenseizoen

Als het het bloemenseizoen is in Japan is het daar prachtig. De uit films bekende roze bomen, ofwel appelbloesem-bomen, staan dan in volle bloei. Combineer dit met de oude tempels die er staan en je hebt een plek voor prachtige foto’s.

Bora Bora

Veel mensen stellen zich de hemel op aarde zo voor als bora bora. Er liggen prachtige bungalows op het water, er zijn koraalriffen en het is een eiland. Wat wil je nog meer?

Torres del Paine nationaal park

In dit nationale park in Chili kun je de meest prachtige foto’s maken van het landschap. Op de voorgrond de azuurblauwe wateren, met op de achtergrond de prachtige bergen met besneeuwde toppen.

Verboden stad

Misschien ken je het van onder andere de film: Karate Kid. Verboden stad in China is een prachtig bewaard gebleven stad uit het oude China, de oude architectuur is goed in stand gebleven en prachtig om te bewonderen.

Bagan

De stad Bagan in Myanmar staat vol met duizenden boeddhistische tempels. Het is mooi om doorheen te lopen, maar ideaal is een ballonvlucht tijdens zonsondergang. Als je het durft is het zeker het geld waard, kijk van boven naar de prachtige tempels, liefst als de zon ze ook nog eens prachtig belicht.

Blue lagoon

In Ijsland ligt het prachtige blue lagoon. Deze plek is bijna niet geschaad door de moderne wereld, alleen de prachtige natuur heerst er. De prachtige rivieren lopen er door het onaangetaste landschap heen, de enige seintjes van leven zijn de bruggetjes over de rivieren heen. Rust lekker uit terwijl je een duik in het geothermische water neemt.